Kategórie
 
 
 
 
 
 

Firepot Hovädzí guláš s krúpami 110g

Firepot Hovädzí guláš s krúpami 110g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 16 %
Výrobca:FIREPOTFIREPOT
Kód produktu:PL-STEW-REG-YELL
Parametre
Porcie:Štandardná porcia
Typ:Mäsové porcie
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
12,50 € Cena: 10,50 €

Hovädzí guláš s krúpami, 110g

Pomaly varené britské hovädzie mäso so zemiakmi, zelerom a mrkvou. Podávame s jemnými perličkovými jačmeňmi..

British Classic Beef Stew je klasické vidiecke jedlo plné tých najlepších produktov z anglických polí: hovädzieho mäsa, zeleniny a perličkového jačmeňa. Pomaly varené hovädzie mäso s lyžicou tamarindu pre hĺbku chuti. Zemiaky a zeler sú nasekané nadrobno, čím sa do tejto zimnej pochúťky pridáva to správne množstvo sústa.

Zloženie produktu: Hovädzie mäso (30%), zemiaky, zeler, mrkva, cibuľa, zeler, perličkový jačmeň, olivový olej, hovädzí vývar, soľ, korenie, melasa, jablčný ocot, kukuričná múka, tamarind, tymián.

Nutričné ​​hodnoty (na 100g):

Energia (kcal) 473; Tuky 21.8 g (vrátane nasýtených tukov 0.5 g); Sacharidy 41.2g (vrátane cukrov 8g); vláknina 7g; 28 g bielkovín;
soľ 2 g.

Ako pripraviť mrazom sušený hovädzí guláš s perličkovým jačmeňom?

1. Balenie otvorte roztrhnutím na označenom mieste.
2. Vyberte a zlikvidujte absorbér kyslíka (malé biele vrecko).
3. Opatrne nalejte do obalu správne množstvo vriacej vody (po správnu rysku).
4. Dôkladne premiešajte a uzavrite zipsom.
5. Počkajte niekoľko minút.
6. Znova premiešame, podľa potreby dochutíme, podávame priamo z balíčka.

alergény: zeler, perličkový jačmeň


FIREPOT je britský výrobca mrazom sušených potravín. Produkty sa vyrábajú vo Veľkej Británii v grófstve Dorset. Obsahuje vyššie percento živín a menej soli. Každé jedlo je zmesou len prírodných surovín, bez akýchkoľvek umelých prísad a zvýrazňovačov chuti a neobsahujú konzervačné látky. Jedlá Firepot odlišujú predovšetkým kvalitné lokálne produkty, ktoré sa získavajú z okolitých fariem.

TECHNOLÓGIA využíva technológiu sušenia horúcim vzduchom,
výsledné jedlá sú chutnejšie ako pri sušení mrazom.
Firma vyvinula vlastné sušiace zariadenie, ktoré je vďaka malej spotrebe elektriny šetrné k životnému prostrediu.
Vývoj zariadenia trval 4 roky. Zariadenia emitujú 70 % menej tepla ako konkurenčné stroje.
Dnes pracuje 22 sušičiek 24 hodín denne, 6 dní v týždni.
Kovové časti do sušičiek pochádzajú z lokálnej továrne.

METÓDA
Vďaka pomalému vareniu je chuť jedál plnšia jednotlivé ingrediencie sa stihnú prelínať a jedlo rozležať.
Firepot nepoužíva konzervanty, zvýrazňovače chuti ani palmový olej. Jedlá sa ochucujú iba korením a malým množstvom soli. Za celú prípravu sú zodpovední ľudia od krájania surovín až po miešanie hotového jedla.

UDRŽATEĽNOSŤ
Firepot má najširšiu ponuku vegánskych jedál na trhu . 4x menšia uhlíková stopa ako u iných jedál.
Základom každého jedla sú lokálne čerstvé potraviny. Firma zaviedla nový kompostovateľný typ balenia (hnedé). Všetky bio odpadky z kuchyne sa vyhadzujú na kompost. Spoločnosť zbiera papierové obaly a prechováva ich v sklade v zlisovanej forme, potom ich odovzdáva na recykláciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia