Kategórie
 
 
 
 
 
 

Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g

Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g
zväčšiť obrázok
Ušetríte: 12 %
Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g
Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g
Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g
Firepot Vegánske Orzo s bolonskou omáčkou 135g
 
Výrobca:FIREPOTFIREPOT
Kód produktu:PL-VORZO-REG-YELL
Dodacia lehota
Dodacia lehota: Skladom
12,50 € Cena: 10,95 €

Lahodná paradajková omáčka s prídavkom oregana a sójových bôbov bohatých na bielkoviny, podávaná s cestovinami Orzo (pripomínajúce zrnká ryže). Talianske komfortné jedlo s nádychom - vegánske orzo bolognese je variáciou klasického talianskeho jedla. Namiesto mletého hovädzieho mäsa boli použité zdravé sójové bôby; namiesto špagiet orzo malinké cestoviny v tvare ryže. K tomu sa pridáva jemná rovnováha oregana a badiánu, zmiešaná v tradičnej paradajkovej omáčke. Je to jedlo, ktoré poteší celú rodinu a ponúka skutočnú chuť talianskeho komfortu, keď ste mimo domova.

Zloženie produktu: Orzo cestoviny (63%, krupica z tvrdej pšenice), paradajky (19%), cibuľa, mleté ​​TVP textúrované rastlinné bielkoviny (4%, sójové bôby, karamel), cesnak, paradajkový pretlak, olivový olej, hubový vývar (hubový koncentrát, kvasnicový extrakt, cukor, kukuričná múka), soľ, oregano, korenie, badián, bobkový list, kyselina citrónová.


Nutričné ​​hodnoty (na 100g):

Energia (kcal) 389; Tuky 2.7 ​​g (vrátane nasýtených 0.4 g); Sacharidy 70.1g (vrátane cukrov 5.5g); Vláknina 5.3 g; Bielkoviny 20.5g;
soľ 1.0 g.

 

Ako pripraviť mrazom sušené veganské jedlo Orzo Bolognese?

1. Balenie otvorte roztrhnutím na označenom mieste.

2. Vyberte a zlikvidujte absorbér kyslíka (malé biele vrecko).

3. Opatrne nalejte do obalu správne množstvo vriacej vody (po správnu rysku).

4. Dôkladne premiešajte a uzavrite zipsom.

5. Počkajte niekoľko minút.

6. Znova premiešame, podľa potreby dochutíme, podávame priamo z balíčka.

 
alergény: sója, pšenica.


FIREPOT je britský výrobca mrazom sušených potravín. Produkty sa vyrábajú vo Veľkej Británii v grófstve Dorset. Obsahuje vyššie percento živín a menej soli. Každé jedlo je zmesou len prírodných surovín, bez akýchkoľvek umelých prísad a zvýrazňovačov chuti a neobsahujú konzervačné látky. Jedlá Firepot odlišujú predovšetkým kvalitné lokálne produkty, ktoré sa získavajú z okolitých fariem.

TECHNOLÓGIA využíva technológiu sušenia horúcim vzduchom,
výsledné jedlá sú chutnejšie ako pri sušení mrazom.
Firma vyvinula vlastné sušiace zariadenie, ktoré je vďaka malej spotrebe elektriny šetrné k životnému prostrediu.
Vývoj zariadenia trval 4 roky. Zariadenia emitujú 70 % menej tepla ako konkurenčné stroje.
Dnes pracuje 22 sušičiek 24 hodín denne, 6 dní v týždni.
Kovové časti do sušičiek pochádzajú z lokálnej továrne.

METÓDA
Vďaka pomalému vareniu je chuť jedál plnšia jednotlivé ingrediencie sa stihnú prelínať a jedlo rozležať.
Firepot nepoužíva konzervanty, zvýrazňovače chuti ani palmový olej. Jedlá sa ochucujú iba korením a malým množstvom soli. Za celú prípravu sú zodpovední ľudia od krájania surovín až po miešanie hotového jedla.

UDRŽATEĽNOSŤ
Firepot má najširšiu ponuku vegánskych jedál na trhu . 4x menšia uhlíková stopa ako u iných jedál.
Základom každého jedla sú lokálne čerstvé potraviny. Firma zaviedla nový kompostovateľný typ balenia (hnedé). Všetky bio odpadky z kuchyne sa vyhadzujú na kompost. Spoločnosť zbiera papierové obaly a prechováva ich v sklade v zlisovanej forme, potom ich odovzdáva na recykláciu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia